S K I L L U P

Академија

Академија за
Front-end програмирање.

Влези во светот на Front End програмирањето за 5 месеца,
преку изработка на реални апликации.

Цена: 800€

Што ќе научиш

Ќе научиш како да изработуваш веб страни со HTML и CSS од почеток до крај, и како да додадеш динамика на тие страни со користење на JavaScript и еден од водечките "frameworks"
за front-end програмирање Angular.

HTML
CSS
JavaScript
Angular

HTML

Ќе се запознаеш со стандардниот јазик кој е потребен за да сe создаде една веб-страна и апликација. Преку HTML ќе научиш како да ја изградиш основната структура на веб-страната.

Програма

Програма

Ќе се запознаеш со стандардниот јазик кој е потребен за да сe создаде една веб-страна и апликација. Преку HTML ќе научиш како да ја изградиш основната структура на веб-страната.

CSS

е стилски јазик кој ќе го користиш за да ја опишеш предвидената презентација на веќе-постоечкиот HTML документ. Ќе ги совладаш процесите за стилизирање на страната до посакуваниот изглед.

Програма

Програма

CSS е стилски јазик кој ќе го користиш за да ја опишеш предвидената презентација на веќе-постоечкиот HTML документ. Ќе ги совладаш процесите за стилизирање на страната до посакуваниот изглед.

JavaScript

e интерпретациски програмски јазик преку кој ќе можеш да додаваш динамички функционалности во елементите на веб страната. Со JS твојата веб-страна ќе биде “oживеана”.

Програма

Програма

JavaScript e интерпретациски програмски јазик преку кој ќе можеш да додаваш динамички функционалности во елементите на веб страната. Со JS твојата веб-страна ќе биде “oживеана”.

Angular 8

Angular e платформа и 'framework' за изработка на апликации кои се составени од само една единствена веб страна (single-page). За изведба на овие апликации се употребува HTML и TypeScript.

Програма

Програма

Angular e платформа и 'framework' за изработка на апликации кои се составени од само една единствена веб страна (single-page). За изведба на овие апликации се употребува HTML и TypeScript.

Часови

Академијата трае 180 часа, 90 часа теоретска настава и 90 часа практична изведба на два проекти.

Распоред

Теоретски предавања два пати неделно по 2 часа, и практични вежби еднаш неделно 4 часа

Групи

Составени од најмногу 10 студенти. Пријавувањето и селекцијата на кандидатите е во тек.

Цена

Можност за плаќање на повеќе рати.

800 €

Пријави Се

Потребни предзнаења за академијата

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања на работа со компјутери.
Овој курс е наменет за сите возрасти.

Лице за контакт

Мите Штериовски

тел: 077 741 768

mite@skillup.mk

Други Академии

Back end
програмирање
Детали
  800
 • Слободни места: 8
 • Уписи до: 25.02.2022
 • Број на часови: 180
 • Време траење: 5 месеци
Пријави се
Full-stack
девелопер
Детали
  1.300
 • Слободни места: 8
 • Уписи до: 25.02.2022
 • Број на часови: 360
 • Време траење: 10 месеци
Пријави се
Адреса

Костурска бр.5 , Велес 1400

Контакт

Телефон: (+389) 77 741 768

Е-маил: contact@skillup.mk

Ве молиме внесете име!
Ве молиме внесете валидна е-маил адреса!
Ве молиме внесете порака!