S K I L L U P

Академија

Интензивен курс за
Game Design.

Оживеј го твојот свет.
Научи да дизајнираш игри заедно со Ана.

Цена: 150 €

Што ќе научиш

Со оваа програма ќе го прошириш твоето знаење во областа на ликовната уметност, анатомија, психологија на бои, перспективи, концепти, илустрации, анимации, сторилајн и уште многу други работи кои ќе ти послужат да го реализираш твојот сон.

Но исто така, ќе го прошириш спектарот на гранки и функции во гејминг инустријата, а со тоа ќе бидеш поблизу до твојата цел. Курсот се однесува исклучително на 2D пракса, што е всушност основата, така што во иднина лесно би се пренасочиле кон 3D креација.

Часови

Курсот трае 25 часа во кои е вклучена теоретска настава и практична работа.

Распоред

Предавањата ќе се одржуваат два пати неделно по 1 час, во период од три месеци.

Групи

Составени од најмногу 10 студенти. Пријавувањето и селекцијата на кандидатите е во тек.

Цена

150 €

Пријави Се

Потребни предзнаења за курсот

Ова е целосно онлајн програма која трае 3 месеци со по два часа неделно. Студентите не е неопходно да имаат графички таблет за цртање, но би требало да имаат некоја верзија на Adobe Photoshop и Unity Engine на нивните уреди. Доколку некои од студентите се соочат со потешкотии на инсталирање на истите, слободно може да се обратат кај нас.

Лице за контакт

Мартин Боровски

тел: 077 817 718

martin@skillup.mk

Други Академии

iOS
програмирање
Пријави се
 • Број на студенти: 12
 • Уписи до: 20.08.2020
 • Број на часови: 180
 • Време траење: 5 месеци
Детали
Андроид
програмирање
Пријави се
 • Број на студенти: 12
 • Уписи до: 20.08.2020
 • Број на часови: 180
 • Време траење: 5 месеци
Детали
Back end
програмирање
Пријави се
 • Број на студенти: 12
 • Уписи до: 20.08.2020
 • Број на часови: 180
 • Време траење: 5 месеци
Детали
Адреса

Костурска бр.5 , Велес 1400

Контакт

Телефон: (+389) 70 375 118

Е-маил: contact@skillup.mk

Ве молиме внесете име!
Ве молиме внесете валидна е-маил адреса!
Ве молиме внесете порака!