S K I L L U P

Академија

Академија за
Back-End програмирање

Цена: 2,500 мкд/месечно

Што ќе научиш

Сервер, апликација, база на податоци, "cloud". Ќе ја научиш позадинската логика на сајтот, и како тој собира и служи информации од базата за да ги прикаже на корисникот.

C#
MS SQL

C#

е објектно-ориентиран програмски јазик, кој се користи за развој на софтверски решенија, и e еден од најмоќните програмски јазици.

Програма

Програма

C# (C-Sharp) е објектно-ориентиран програмски јазик, кој се користи за изведба на софтверски решенија, и e еден од најмоќните програмски јазици, развиен од Мајкрософт.

MS SQL

Microsoft SQL Server е систем за управување со релациони бази на податоци, и е една од водечки технологии кај базите на податоци.

Програма

Програма

Microsoft SQL Server е систем за управување со релациони бази на податоци. Microsoft SQL Server е една од водечки технологии кај базите на податоци.

Часови

Академијата се одвива во текот на целата школска година, започнувајќи во Октомври се до Јуни.

Распоред

Почеток Октомври 2021г. Два пати неделно по еден час од 60 мин.

Групи

Составени од најмногу 10 студенти. Пријавувањето и селекцијата на кандидатите е во тек.

Цена


2,500 ден/месечно

Пријави Се

Потребни предзнаења за академијата

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања на работа со компјутери.
Овој курс е наменет за деца од 14 до 17 години.

Други Академии

Web Design

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Web Development

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе
-->

Game Development

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Лице за контакт

Марија Трчелова

тел: 075 337 743

marija@skillup.mk

Адреса

Костурска бр.5 , Велес 1400

Контакт

Телефон: (+389) 70 375 118

Е-маил: contact@skillup.mk

Ве молиме внесете име!
Ве молиме внесете валидна е-маил адреса!
Ве молиме внесете порака!