S K I L L U P

Академија

Академија за
C# и Бази на податоци (KidsUp)

Влези во светот на Back End програмирањето.

Цена: 2,500 мкд/месечно

Што ќе научиш

Сервер, апликација, база на податоци, "cloud". Ќе ја научиш позадинската логика на сајтот, и како тој собира и служи информации од базата за да ги прикаже на корисникот.

C#
MS SQL

C#

е објектно-ориентиран програмски јазик, кој се користи за развој на софтверски решенија, и e еден од најмоќните програмски јазици.

Програма

Програма

C# (C-Sharp) е објектно-ориентиран програмски јазик, кој се користи за изведба на софтверски решенија, и e еден од најмоќните програмски јазици, развиен од Мајкрософт.

MS SQL

Microsoft SQL Server е систем за управување со релациони бази на податоци, и е една од водечки технологии кај базите на податоци.

Програма

Програма

Microsoft SQL Server е систем за управување со релациони бази на податоци. Microsoft SQL Server е една од водечки технологии кај базите на податоци.

Часови

Академијата се одвива во текот на целата школска година, започнувајќи во Септември се до Јуни.

Распоред

Почеток Септември 2020г. Два пати неделно по еден час од 60 мин.

Групи

Составени од најмногу 12 студенти. Пријавувањето и селекцијата на кандидатите е во тек.

Цена


2,500 ден/месечно

Пријави Се

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања на работа со компјутери.
Овој курс е наменет за деца над 14 години.

Други Академии

Вовед во ИТ

2 часа неделно
2,000 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Scratch

2 часа неделно
2,000 мкд /месечно
Прочитај повеќе

HTML и CSS

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

JavaScript

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Лице за контакт

Диме Зафиров

dime@skillup.mk

тел: 070 375 118

Лице за контакт

Мартин Боровски

martin@skillup.mk

тел: 077 817 718

Адреса

Костурска бр.5 , Велес 1400

Контакт

Телефон: (+389) 70 375 118

Е-маил: contact@skillup.mk

Ве молиме внесете име!
Ве молиме внесете валидна е-маил адреса!
Ве молиме внесете порака!