S K I L L U P

Академија

Академија за
HTML и CSS (KidsUp)

Влези во светот на Front End програмирањето.

Цена: 2,500 мкд/месечно

Што ќе научиш

Ќе научиш како да изработуваш веб страни со HTML и CSS од почеток до крај, како да изградиш структура на веб страна и да ја збогатиш со стилови.

HTML
CSS

HTML

Ќе се запознаеш со стандардниот јазик кој е потребен за да сe создаде една веб-страна и апликација. Преку HTML ќе научиш како да ја изградиш основната структура на веб-страната.

Програма

Програма

Ќе се запознаеш со стандардниот јазик кој е потребен за да сe создаде една веб-страна и апликација. Преку HTML ќе научиш како да ја изградиш основната структура на веб-страната.

CSS

е стилски јазик кој ќе го користиш за да ја опишеш предвидената презентација на веќе-постоечкиот HTML документ. Ќе ги совладаш процесите за стилизирање на страната до посакуваниот изглед.

Програма

Програма

CSS е стилски јазик кој ќе го користиш за да ја опишеш предвидената презентација на веќе-постоечкиот HTML документ. Ќе ги совладаш процесите за стилизирање на страната до посакуваниот изглед.

Часови

Академијата се одвива во текот на целата школска година, започнувајќи во Септември се до Јуни.

Распоред

Почеток Септември 2020г. Два пати неделно по еден час од 60 мин.

Групи

Составени од најмногу 12 студенти. Пријавувањето и селекцијата на кандидатите е во тек.

Цена


2,500 ден/месечно

Пријави Се

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања на работа со компјутери.
Овој курс е наменет за деца над 14 години.

Други Академии

Вовед во ИТ

2 часа неделно
2,000 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Scratch

2 часа неделно
2,000 мкд /месечно
Прочитај повеќе

JavaScript

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

C# и бази на податоци

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Лице за контакт

Диме Зафиров

dime@skillup.mk

тел: 070 375 118

Лице за контакт

Мартин Боровски

martin@skillup.mk

тел: 077 817 718

Адреса

Костурска бр.5 , Велес 1400

Контакт

Телефон: (+389) 70 375 118

Е-маил: contact@skillup.mk

Ве молиме внесете име!
Ве молиме внесете валидна е-маил адреса!
Ве молиме внесете порака!