S K I L L U P

Академија

Секоја одлука направена денес влијае каде ќе бидеш утре.

SkillUp е тука да ти помогне во тоа.

Академии

Пет месечни обуки со практичен пристап кон наставната програма кои ќе ти помогнат да стигнеш до нова кариера.

Индивидуална посветеност кон секој студент, Q&A сесии, многу материјали и домашни задачи за целосно совладување на материјалот.

Front end
програмирање
Детали
  800
  720
 • Слободни места: 8
 • Уписи до: 31.01.2022
 • Број на часови: 180
 • Време траење: 5 месеци
Пријави се
Back end
програмирање
Детали
  800
  720
 • Слободни места: 8
 • Уписи до: 31.01.2022
 • Број на часови: 180
 • Време траење: 5 месеци
Пријави се
Full-stack
девелопер
Детали
  1.300
  1.170
 • Слободни места: 8
 • Уписи до: 31.01.2022
 • Број на часови: 360
 • Време траење: 10 месеци
Пријави се

Академии за Деца

Осум месечни обуки со практичен пристап кон наставната програма кои ќе им помогнат на децата да стекнат програмерски вештини.

Индивидуална посветеност кон секој студент, Q&A сесии, многу материјали и домашни задачи за целосно совладување на материјалот.

Scratch

2 часа неделно
2,000 мкд /месечно
Прочитај повеќе

HTML и CSS

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

JavaScript и Angular

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

C# и бази на податоци

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Game Development

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Лице за контакт

Диме Зафиров

dime@skillup.mk

тел: 070 375 118

Академии за средношколци

Осум месечни обуки со практичен пристап кон наставната програма кои ќе ти помогнат да стекнеш програмерски вештини.

Индивидуална посветеност кон секој студент, Q&A сесии, многу материјали и домашни задачи за целосно совладување на материјалот.

Web Design

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Web Development

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Back End

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Game Development

2 часа неделно
2,500 мкд /месечно
Прочитај повеќе

Лице за контакт

Диме Зафиров

dime@skillup.mk

тел: 070 375 118

Искуства од студенти

Адреса

Костурска бр.5 , Велес 1400

Контакт

Телефон: (+389) 70 375 118

Е-маил: contact@skillup.mk

Ве молиме внесете име!
Ве молиме внесете валидна е-маил адреса!
Ве молиме внесете порака!